Lego Porsche

Ladataan hintagraafia. Mallin toimintoihin kuuluvat näkyvä ja toimiva tasauspyörästö, erillinen jousitus, kuusisylinterinen bokserimoottori ja taka-akselin eteen sijoitetut lego porsche männät. Upea kuusisylinterinen bokserimoottori ja liikkuvat männät. Katsotuimmat Legot ja muut rakennussarjat alk. Mallissa on myös yksityiskohtainen ohjaamo, toimiva tasauspyörästö, erillinen jousitus sekä kuusisylinterinen bokserimoottori ja taka-akselin eteen sijoitetut liikkuvat männät. Kiitos palautteestasi! Lego porsche Elektroninen posti.

Lego Technic 42096, Porsche 911 RSR

Sekä Turbo- että Lego porsche on aitoja Porsche n yksityiskohtia, kuten ikoniset lego porsche ja takapuskurit, kulmikkaat ajovalot sekä painetut logo- ja numerolaatat. Your session is about to timeout due to inactivity. Näin keräämme tuotearvosteluja. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Mustapinnaiset vanteet, realistiset ajo- ja takavalot sekä aito punamustavalkoinen värittäminen ja tarrayksityiskohdat ovat kuin piste i:n päälle tässä uskomattomassa LEGO Technic-mallissa. Sisällä ohjaamossa on tutkanäyttö, toimiva ohjaus, sammutusjärjestelmä ja kuljettajan oveen piirretty ratakartta Laguna Secan radasta.

lego porsche

Tuotetiedot

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Lue lisää Ymmärrän. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Mustat vanteet, realistiset ajo- ja takavalot sekä aito punamustavalkoinen väritys ja tarrayksityiskohdat täydentävät tämän upean LEGO Technic Porsche RSR -mallin, joka sopii hienosti esille kotiin tai toimistoon. Avattavassa ohjaamossa on tutkanäyttö, toimiva ohjaus, sammutusjärjestelmä ja jopa kuljettajan oveen painettu ratakartta Laguna Secan radasta. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne.

gear sport ranneke

LEGO Technic Porsche RSR | elektroninen kauppa

Löydä edullisimmat hinta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Kortti- ja lautapelit -osaston suosituimmat tuotteet alk. Ominaisuudet Irtaudu arjesta tämän jännittävän rakennusprojektin parissa. Käyttöehdot Palaute. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Auto on luotu voittamaan kansainvälisen GT-kestävyyskilpa-ajon lego porsche.

Osta LEGO Technic Porsche RSR | Jollyroom

Asiakkaiden kuvat. Instax Mini Film. LEGO Porsche kuuluu aikuisille suunnattuun rakennettavien pienoismallien kokoelmaan. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Avattavassa ohjaamossa on tutkanäyttö, toimiva ohjaaminen, sammutusjärjestelmä ja jopa kuljettajan oveen painettu ratakartta Laguna Secan radasta.