Lehti Imuri Tokmanni

Pakkauksessa mukana 2,5 Ah:n akku sekä 2,1 A:n laturi. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Rajaa tuotteita. Rajaa tuotteita Tyhjennä rajaukset Hinta. Beldray Airgility-varsi-imuri, johdoton.

Lehtipuhaltimet

Nouda ja palauta kaikissa Tokmannin myymälöissä! Rekisteröidy Tokmanni Klubiin. Saadaksesi parhaan kokemuksen sivustolla, salli Javascript selaimessasi. Harmaa 1 tuote Luonnonvalkoinen 1 tuote Musta 2 tuotteet Sininen 1 tuote. OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija.

lehti imuri tokmanni

Nedis Yhdistelmäsuulake pölynimuriin, yleismalli. Skip to the beginning of the images gallery. Kaikki tuotteet on ladattu. Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin!

kia sportage 208

Lehtipuhaltimet |

Aktivoi koodi ostoskorisivulla. Imurit ja pesurit. Beldray Airgility-varsi-imuri, johdoton. Sinulla on seuraava t voimassa oleva t alennuskoodi t. Lisää toivelistaan. Tilavan keruupussin tilavuus on 40 l.

Akkulehtipuhallin 40 V BVB40 |

Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Takuuaika kk. Imurit ja pesurit. Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. Edun saat, jos olet uusi tilaaja.