Lehtipuhallin Bauhaus

Joustavat maksutavat! Ilmoita kun tätä tuotetta on saatavilla. Lue koko tuotekuvaus. Joustavat maksutavat! Kysymyksiä ja vastauksia.

Lehtipuhallin bauhaus Piha ja puutarha Puutarhakoneet Lehtipuhaltimet. Rusthollarinkatu 6 Espoo For the lehtipuhallin bauhaus experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Voit syöttää haluamasi määrän tähän kenttään. Kysymyksiä ja vastauksia. Tehokas lehtipuhallin tuo huomattavaa apua pihatalkoisiin, ja lehtipuhaltimet ovat huomattavan käteviä ja helppokäyttöisiä piha-alueiden siistimisessä. Metallipuhaltimen ansiosta pidempi käyttöikä ja tehokas silppuritoiminto.

lehtipuhallin bauhaus

Tälle tuotteelle 5 vuoden takuu vain BAUHAUSista!

Lue lisää. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Ominaisuudet Voimanlähde Polttomoottori. Joustavat maksutavat! Kätevä lehtipuhallin tehokkaalla watin moottorilla. Kysymyksiä ja vastauksia. Jännite V.

edifier g1000 2.0

Lehtipuhallin/imuri Ryobi RBV26 |

Kaakkurinkulma 2 Lehtipuhallin bauhaus Tilaa verkosta, nouda 4 tunnin kuluttua tavaratalosta! JavaScript seems to be disabled in your browser. Suoritusteho Watt. Etusivu Piha ja puutarha Puutarhakoneet Lehtipuhaltimet.

Akkulehtipuhallin Ryobi ONE+ OBL18JB |

Käyttöaika yhdellä latauksella jopa yli 10 min. Palmrothintie 4 Tampere Kuloistentie 1 Turku Kysymyksiä ja vastauksia. Kuloistentie 1 Turku Rusthollarinkatu 6 Espoo