Leica Mate 20 Pro

On myös kuitenkin hyvä huomata, että Mate 20 Pron vedenkestävyys ei kuitenkaan OLE täysin Huawein takaama, sillä takuu ei korvaa mahdollisia vesivaurioita. Puhelimessa on tuore Kirin -järjestelmäpiiri. Huawei Matee 20 Pro on selvästi yksi parhaimmista tämän hetkisistä älypuhelimista, joita markkinoilta voi saada. Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen. Kyseessä on siis LG:n näyttöpaneeli.

Arvostelussa Huawei Matee 20 Pro – markkinoiden paras kamerapuhelin

Nämä uudet kosketuseleet vastaavat Applen iPhone X -sarjan puhelimissa nähtyä. Uutiset Tamronin ”maailman pienin ja kevyin mm” Sonyn peilittömille kameroille. Muun muassa Netflixin katselu on mielekkäämpää syvempien tummien värien ansiosta. On huomattava, että P30 Pro, jonka kanssa soitimme, oli hyvin varhainen näyte, ilman lopullista ohjelmistoa, mutta jos ottamillamme kuvilla on mitä mennä, Huaweiilla ei Object Linking and Embedding mitään huolta laatutasolla. Yhteydenotot: [email protected].

leica mate 20 pro

Huawei P30 Pro vs Huawei Matee 20 Pro: näyttö ja koko

Kommentoi Peruuta vastaus. Edellinen Huawei Matee 20 Pro kärsii vakavasta näyttöongelmasta — Suomessa vialliset puhelimet vaihdetaan uusiin. Huawein pikalatausratkaisu on mielestäni yksi vaikuttavimmista sekä nopeimmista. Testijakson aikana kaksisuuntainen langaton lataus osoittautui mielenkiintoiseksi, mutta todellisuudessa suuremmin käyttöä ominaisuudelle ei ollut. Huawei ei Object Linking and Embedding toistaiseksi ratkaissut varsin vakavalta kuulostavaa näyttöongelmaa, minkä vuoksi tässä arviossa Mate 20 Pron pisteet valitettavasti tippuivat huomattavasti. Mielestäni Huawei on pääasiassa pystynyt optimoimaan käyttöjärjestelmän varsin hyvin Matee 20 Prolle.

bauhaus wc pöntön kansi

| Huawei Mate 20 Pro

Henkilökohtaisesti olen Mate 20 Pron kamerassa eniten innoissani zoomauksesta. Tämä on prosenttia nopeammin kuin mitä Kirin -piiri kykenee tunnistamaan. Muista minut. Lisäksi leica mate 20 pro laitteen kestävyyttä pakkasessa. Suomessa myytävistä väreistä ainoastaan sinisessä on erityinen pinnoiteviimeistely, joka näkyy puhelimen pinnassa viivoina ja tekee puhelimen pinnasta hieman pehmeämmän tuntuisen. Sovelluksesta löytyy monenlaisia hyödyllisiä kuvaustiloja, mutta myös muutamia ei niin hyödyllisiä kuvaustiloja. Alla olevassa taulukossa Matee 20 Pron suorituskykytestien tuloksia on mahdollista verrata Samsungin tämän hetken tehokkaimpaan Galaxy Note9 -puhelimeen, jossa on Exynos -järjestelmäpiiri.

Huawei P30 Pro vs Huawei Mate 20 Pro: Kuinka kamerat vertailevat?

Tuotejulkistukset Huhut. Mate 20 Prosta on olemassa myös 8 gigatavun RAM-muistilla varusteltu versio, jollaista ei valitettavasti Suomessa toistaiseksi nähdä. Testijakson aikana Mate 20 Pron akunkesto osoittautui todella hyväksi. Markus Lehtiniitty Julkaistu Jos kuitenkin haluaa edelleen käyttää perinteisellä 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä varusteltuja kuulokkeita, niin Huawei toimittaa Matee 20 Pron myyntipakkauksessa Universal Serial Bus-C-liittimeen asetettavan adapterin kuulokkeita varten. Lisäksi Huawei on ottanut mukaan tuoretta teknologiaa sekä toteuttanut hieman erikoisia innovaatioita.