Lenovo P14s Amd

Läikkysuojattu, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Fn-painikkeet Unified Communications UC -ohjaimilla. ThinkPad P14s tukee Lenovon uusia sivusta telakoituvia telakointiasemia. HDMI 2. Tuotteen esittely Tekniset tiedot. Arkisin ennen klo jätetyt tilaukset lenovo p14s amd käsittelemään saman päivän aikana. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokonekulut tarkasti, turvata investointisi ja alentaa kokonaiskustannuksia. Lenovo ThinkPad P14s.

ThinkPad P14s Gen 2 (14″ AMD)

Tämä kannettava ei tuota pettymystä. Saatavilla: 8. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. RJ45 4.

lenovo p14s amd

Lisätiedot

Tekniset tiedot saattavat vaihdella alueittain. Näytönohjaimet Integrated Graphics. Käyttöjärjestelmä Windows 11 Home Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. All rights reserved. Rakenna omasi 0. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai:

husqvarna automower 310 tarjous

ThinkPad P14s (AMD) | 14” mobiilityÖasema | Lenovo Suomi

Se toimii niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviää niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin. Tämä kannettava ei tuota pettymystä. Hae tuote Palvelut Palvelut. Yritystiedot Yhteystiedot Ajankohtaista. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut.

ThinkPad P14s Gen 2 (14″ AMD) | Lenovo Suomi

Valinnaisen biometrisen tunnistuksen mahdollistavan sormenjälkitunnistimen ja infrapunakameran avulla voit kirjautua sisään yhdellä kosketuksella tai hyödyntämällä Windows Hello -kasvojentunnistusta. Universal Serial Bus-C 3. Products ship within the same business day excl. Toimitus: Ei varastossa, kysy toimitusaika. Tämä kannettava ei tuota pettymystä. Tämä tuote on arkivoitu eikä Object Linking and Embedding enää myynnissä. Älykortin lukulaite 2.