Lenovo T540p

Käytetyt pelitietokoneet. Tilauspäivästä meni tasan kolme viikkoa, kunnes tuote oli minulla. Tuomo Hyttinen Värtsilä, Suomi Finland. Posti – Economy Toimitusaika arkipäivää. MyTrendyPhone Oma tili.

LENOVO ThinkPad T540p (20BE00CCMH) 15.5″ 3K IPS (2880×1620)

Tilauksen arvo alle 50 euroa. Monikulmainen Universaali Pöytäteline – Musta. Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Palvelut yrityksille. Alennus ei koske alennuksissa olevia tuotteita sekä tilauksia joiden summa on yli ,00 EUR. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta lenovo t540p jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

lenovo t540p

Lisätietoja

Oletko löytänyt sen halvemmalla? Käytetyt oheislaitteet. Takuu 24kk Tietokone on asennettu Mediakulmassa käyttövalmiiksi. Tässä tapauksessa meni viikko siihen, että tuli tieto, ettei tuotetta Object Linking and Embedding ja se joudutaan tilaamaan muualta. Tilasin akun Lenovon TP läppäriin. Tuotenumero:

fleecetakit naisille

Ilmoitusta ei löytynyt

Teknisesti edistyneet Green Cell -akut käyvät läpi tiukan laaduntarkastuksen. Käytetyt iMac pientietokoneet. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että näin ei tapahtuisi, mutta on tilanteita joihin emme voi vaikuttaa. Sillä on 2 vuoden takuu. Olemme kuitenkin erittäin iloisia kuullessamme, että olet tyytyväinen ostokseesi ja toivottavasti saamme sinut pian taas lenovo t540p. MyTrendyPhone Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Green Cell Akku – Lenovo ThinkPad W, W, Tp, L – mAh

Tilauksen arvo alle 50 euroa. Käy ja kukkuu kuten pitääkin. Oma tili. Uudet pelitietokoneet. Tuotenumero: Akku sopi ko. Käytetyt pelitietokoneet.