Lenovo Yoga Slim 7 2020

Rakenna omasi 0. Miksi kaikkien pitäisi käyttää sitä ja VPN -tyyppejä? Valinnaisen 4K-näytön ja kolmiulotteisen Dolby Atmos ® -äänentoiston ansiosta Yoga Slim 7 nostaa viihteen aivan uudelle tasolle—ja sen aikaa säästävät, älykkäät ominaisuudet helpottavat arkeasi. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Samaan aikaan sekä tyylikäs, älykäs että tehokas.

Yoga Slim 7i (15″ Intel)

Koneoppimisteknologioilla optimoitu Yoga Slim 7 tarjoaa erittäin reagointikykyisen ja intuitiivisen suorituskyvyn huomattavan ohuessa ja kevyessä paketissa. Syyskuu 20, Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää nopeimmin suositusta viestisovelluksesta-WhatsApp. Yoga Slim 7i 15″ Intel Erittäin ohut mutta täynnä tehoa Laadukkaalla alumiinirungolla varustetun Yoga Slim 7 15″ -kannettavan Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: USB 3.

lenovo yoga slim 7 2020

Hinta- ja tuotetiedot

Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Vaatii WiFimodeemin. Pieni mutta tehokas. Silloin läsnäoloanturit kirjaavat sinut ulos automaattisesti ja palattuasi voit kirjautua takaisin sisään vain hymyilemällä Windows Hello -toiminnon ansiosta. Google Voicen täydellinen arvostelu – Käyttö, hinnoittelu, käyttöliittymä, ominaisuudet ja kaikki muut usein kysytyt kysymykset, jotka sinun on tiedettävä!

apple 12 64

Lenovo Yoga Slim 7 82CUQMX | Telia

Lisäksi eteenpäin suunnatun Dolby Atmos ® -kaiutinjärjestelmän tilaääni- ja virtuaalikorkeusteknologiat luovat uskomattoman kolmiulotteisen äänimaailman. Silloin läsnäoloanturit kirjaavat sinut ulos automaattisesti ja palattuasi voit kirjautua takaisin sisään vain hymyilemällä Windows Hello -toiminnon ansiosta. Tarvitsetko jotain? Products ship within the same business day excl. Valitettavasti ”Yoga Slim 7 14″ Intel ” ei OLE enää saatavilla, mutta ehdotamme seuraavaa:. Loistavat kuva- ja ääniominaisuudet Kapeareunuksinen 15,6″ näyttö tarjoaa uskomattoman täysteräväpiirtotarkkuuden ja kattavan väriskaalan.

Lenovo Yoga Slim 7 82ABMX | Telia

Älykkäämpi kuin koskaan aiemmin Yoga Slim 7 -kannettavan All rights reserved. Yoga Slim 7i 15″ Intel Erittäin ohut mutta täynnä tehoa Laadukkaalla alumiinirungolla varustetun Yoga Slim 7 15″ -kannettavan Aseta muistutuksia, kuuntele musiikkia, tee tilaus, ja niin paljon muuta. Sen keinoäly perustuu maalaisjärkeen. Edellinen Seuraava. Wrong Input.