Lenovo Za7r0081se

Hanki jo ennestään tuntemasi ja mieleisesi Google-sovellukset Lenovo Tab Peen. Lataa sovellus, niin voit kuunnella tuhansia asemia ja suosituimpia valikoituja soittolistoja. Suuritarkkuuksisella 8 MP:n kameralla voit soittaa kristallinkirkkaita videopuheluita, mikä helpottaa opiskelua tai työskentelyä kotoa, ja integroitu taustasumennus muuttaa kaiken takanasi olevan epäteräväksi. Prosessori Suoritinvalmistaja Qualcomm. Integroitu kortinlukija Kyllä. Paino (fysiikka) lenovo za7r0081se.

Lenovo Tab P11

Kevyt ja ohut laite kulkee vaivatta mukanasi. Sisäänrakennettujen kaiuttimien määrä. Ei kategorisoidut. Ryhmä Pillerit. Kauneus ja terveys. All rights reserved. Akku Akkuteknologia Litium polymeeri LiPo.

lenovo za7r0081se

Halvin hinta:

Suuren näytön ja upean äänen ansiosta sekä elokuvat että pelit ovat vaikuttavia elämyksiä tällä ohuella ja kevyellä tabletilla. Ympäristön valotunnistin. Limited quantities are available. Tab P Laitetta voi käyttää helposti yhdellä kädellä käsineet kädessä – suoraan näyttöä koskettamalla tai monipuolisella ja kätevällä S Pen -kynällä.

corolla verso 2004

Lenovo Tab P11 – Tuotetiedot |

Lisää vertailuun Poista vertailusta. Integroitu kortinlukija. Integroitu kortinlukija Kyllä. Audiojärjestelmä Dolby Atmos. Show savings:.

lenovo yoga tablet – Hinta & tiedot

Todellinen akun kestoaika voi vaihdella useiden tekijöiden, kuten tuotteen kokoonpanon ja käyttötavan, käytettyjen sovellusten, langattoman verkon käytön, virransäästöasetusten, näytön kirkkauden ja muiden ominaisuuksien mukaan. Voit säätää ikkunoiden kokoa tarpeen mukaan ja jakaa sisältöä sovellusten välillä yksinkertaisella vedä ja pudota -liikkeellä. Raportoi virheestä Icecat:ille. Akun latausaika 3 h. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu.