Leppävaara Lounaspaikat

Lounasaikaan on tarjolla herkullinen buffet- ja pikalounas sekä à la carte -annoksia. Ylikypypsää possun leppävaara lounaspaikat aasialaiseen tapaan m g ja jasmiiniriisiä veg, g. Riistakäristystä l g perunamuusia l g ja puolukoita m g Pinaattilettuja l. Katso päivän lounaslista ravintolan sivuilta! Maistuva ruoka? Ravintolan HarakanPesän takaosassa sijaitseva kabinetti PeräHarakka on omistettu leppoisille peleille ja penkkiurheilulle. Lihapullia punaviinikastikkeessa ja kermaperunoita l.

Factory Leppävaara

Ravintolan HarakanPesän takaosassa sijaitseva kabinetti PeräHarakka on omistettu leppoisille leppävaara lounaspaikat ja penkkiurheilulle. Palvelu on vain jäsenille. Lautasannoksena : Makaronit carbonara l Tai kreikkalainen salaatti vlg Buffet Hernekeittoa lg keittolounaaseen sisältyy pannari l Sitruunaleivitettyä kampelaa ja leppävaara lounaspaikat lg. Lounaalla meillä on tarjolla päivittäin keittoa, runsas salaattipöytä, kaksi lämmintä ruokaa ja kasviksia unohtamatta. Lisää ravintolasi palveluumme. Factory Leppävaara tarjoaa herkullista gluteenitonta vaihtoehtoa lounaaksi. Ruokalistalta löytyy runsaasti herkullisia vaihtoehtoja pikkunaposteltavista keittoihin, hampurilaisiin, leikkeisiin ja intialaisiin ruokiin.

leppävaara lounaspaikat

Ajankohtaista

Hernekeitto m g ja pannukakkua l. Kalapyöryköitä a, l m manchegoperunoita a, g vl ja hunajapaahdettua lanttua g l m. Hae Sijainti Sello, Espoo. OLE kuin kotonasi ilman tiskiä Ravintola HarakanPesän leppoisassa miljöössä nautit maukkaasta kotiruoasta ja vietät mukavan illan monipuolisen olutvalikoiman ja pelien parissa. Ma Etsitkö gluteenitonta ruokaa?

grundfos scala 3

Factory Leppävaara – Ravintola Factory

Viinivalikoimamme kattaa makuja eri puolilta maailmaa, joten listalta löytyy varmasti jokaiselle oma suosikkiviininsä. Ehdota ravintolaa Anna palautetta Tietoja sivustosta Tietosuoja- ja rekisteriseloste Käyttöehdot. Näin varmistamme, että ruokahetkenne on mahdollisimman täydellinen. Kun kehitämme ruokalistaamme, haluamme vaalia hienoja kotimaisia ruokaperinteitä, mutta tuoda samalla uusia vaikutteita muista ruokakulttuureista. Sivustoa leppävaara lounaspaikat kehitetty syksystä lähtien ja sivustolla on yli ravintolan tiedot. Tervetuloa nauttimaan ja herkuttelemaan — Bon Appétit! Factory Leppävaara.

Lounas FACTORY LEPPÄVAARA Espoo |

Lounaalla tarjoamme päivittäin vaihtuvan ja maukkaan lounaan. Sivustoa on kehitetty syksystä lähtien ja sivustolla on yli ravintolan tiedot. Melonisalaattia g , l , m ,veg. À La Carte Herkullisia makuja ympäri maailmaa ja vastustamattomia klassikoita, lähi- ja luomutuotteita unohtamatta. Jauhelihapihvejä ja haudutettua sipulia a , g , l , m ruskeaa kastiketta a ,ilm , l seesampaahdettuja varhaisperunoita a , g ,ilm , l , m ,veg. Arvostele Factory Leppävaara! Etsitkö gluteenitonta ruokaa?