Lg 55 Oled Bx

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Muita ovat budjettisarja B, tyylikkäät E-sarjalaiset, paperinohuella paneelilla varustettu W-sarja sekä tehokkaampi Z-sarja. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Älä osta, koska – Raskas basso. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Televisiotoiminta tukee lisäksi Dolby Atmos -ääntä 2.

LG OLED55BX6 (55″), OLED-televisiotoiminta

Uudet viestit. Jos et tiedä, mikä LG:n malli olisi sinulle sopivin, olemme täällä juuri sinua varten. Älä osta, koska – Ei kaapelinhallintaa. Älä osta, koska – Ei sisällä jalkaa. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet.

lg 55 oled bx

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Mene vasemmalle Mene oikealle. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Kyseessä onkin äärimmäisen kallis yksilö, jonka Dolby Atmos -äänijärjestelmä on vähän turhan bassovetoinen.

kuulokkeet prisma

Paras LG-televisio: mikä malli kannattaa ostaa vuonna | TechRadar

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Käyttöliittymä: webOS. Kirjaudu Rekisteröidy. Tyyli ja hyvinvointi. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Jos et tiedä, mikä LG:n malli olisi sinulle sopivin, olemme täällä juuri sinua varten.

LG BX 55 tuuman 4K Smart OLED TV | LG Suomi

Sinulla on Jalosteet valmiina vertailtavaksi. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. TV sopii kauniisti sisustukseesi ja tarjoaa mukaansatempaavan katselukokemuksen kaikkiin sisältöihin. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Yhtiön tämän vuoden mallit ovat juuri saapuneet kauppoihin, joten listamme on päivittynyt vastaamaan nykyisyyttä. Tumman reunan sijaan televisiossa on nyt kaksikerroksinen muotoilu, jossa ohuen mustan reunan päällä komeilee varsinainen näyttö hopean metallisessa kuoressa. Viihde ja elektroniikka.