Lg Nanocell 55nano80

Ei tietoja. Näyttöformaatin säätö Hinta voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Quad Core Processor 4K. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Lisää ostoskoriin.

LG NanoCell TV – 55”

Näytöllä näkyvät vain puhtaat ja tarkat värit. Aktiivinen 4K HDR tekee kuvasta todentuntuisen. Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Tuloksena on eloisampi ja realistisempi kuva, joka herättää lg nanocell 55nano80 henkiin. Suunnittelu Rullattava näyttö Ei.

lg nanocell 55nano80

Tuotetiedot

Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Määrät ovat rajoitettuja. Lisää vertailuun Poista vertailusta. Kuten jo edellä mainitsin, LG-televisiosi kuva-asetukset on viritettävä sen valaistusolosuhteiden mukaan, joissa katsot televisiota. Toimii Google Assistantin kanssa. Muut ominaisuudet. LG:n televisioiden lukemattomat viihdeominaisuudet viihdyttävät sekä perhettäsi että vieraitasi.

kerastase specifique homme

LG NanoCell 55NANO80, ,7 cm (55), x pixlar, NanoCell, Smart-TV, Wi-Fi, Titan

Näyttöformaatin viritys (tietotekniikka). Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. VESA-asennusliitännät x mm. LG:n älytelevisioissa on joukko esiasetettuja kuvatiloja parhaan katselukokemuksen saavuttamiseksi, kun katsot elokuvia, urheilua, TV:tä ja pelaat pelejä. Laitteen syvyys jalustan kanssa.

LG NanoCell 55NANO80

LG:n NanoCell-television Nano Bezel -kehys sopii harmonisesti tilaasi ja lisää ilmapiirin hienostuneisuutta. Sitten voit muokata kuva-asetuksia mukautetuilla arvoillasi. Ruudun halkaisija cm cm. Carlson elektroninen kauppa Savonlinna, rautakauppa. We include product family in the Icecat product title.