Logitech G Pro Wireless Program

Logitech Options on erittäin helppokäyttöinen, mutta silti täynnä upeita ominaisuuksia. Tämän avulla painikkeen kulkemaa matkaa ja painamiseen vaadittavaa voimaa on voitu vähentää ja hienosäätää. Se yhdistää Logitechin vuosien laitekokemuksen ohjelmisto-osaamiseen. Se on suunniteltu kestämään e-urheilun ammattilaisten harjoittelua ja turnauskäyttöä. Logitech G HUB tarjoaa yhden portaalin, jolla optimoit ja mukautat kaikki tuetut Logitech G -laitteet: hiiri, näppäimistöt, kuulokemikrofonit, kaiuttimet ja verkkokamerat.

Lataa Logitech Options -mukautusohjelmisto

Syvyys : 40,0 mm. Laajennettujen näppäintoimintojen avulla Logitechin näppäimistöt voidaan määrittää toimimaan juuret halutulla tavalla. Kuulokemikrofonit ja kaiuttimet. Kaikki mitä ammattilaiset tarvitsevat. Muut repertoaarit. Langaton usean laitteen Knäppäimistö Yksi näppäimistö. Lisäominaisuudet edellyttävät Logitech Gaming Software -peliohjelmistoa, joka on ladattavissa osoitteessa logitechG.

logitech g pro wireless program

Hintavertailu

Langaton PRO-hiiri suunniteltiin parhaaksi mahdolliseksi pelihiireksi e-urheilun ammattilaisia varten. Voit palauttaa jostain tallentamastasi varmuuskopiosta haluamasi asetukset, jotta laitteen käyttöönotto on helppoa millä tahansa tietokoneella. Lisäominaisuudet edellyttävät Logitech Gaming Software -peliohjelmistoa, joka on ladattavissa osoitteessa logitechG. Lataa G HUB nyt. Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.

kevätkengät lapselle

Lataa Logitech Options -mukautusohjelmisto

Tekniset tiedot. Tilaa Logitech G. Hallitse mediatoimintoja, panorointia, zoomaamista ja kiertoa. Langaton usean laitteen Knäppäimistö Yksi näppäimistö. Pangea temporary hotfixes here. G HUB -vinkkejä ja -niksejä.

Edistyksellinen Logitech G HUB -peliohjelmisto, RGB- ja peliprofiilit

Kaikki mitä ammattilaiset tarvitsevat. Mitat Korkeus : ,0 mm. Uskomattoman ohut ulkokuori on vain yhden millin paksuinen, ja siinä käytetty kekseliäs tikapuurunkorakenne takaa turnauskestävyyden ja tukevuuden. Suunniteltu ammattilaisten kanssa, valmistettu voittamaan. Enää ei tarvitse asentaa erityisiä ohjelmistoja tai määrittää asetuksia uudelleen. Osta Pro.