Logitech Mk330 Combo

Arvostelu Hiiren paristojen käyttöikä saattaa vaihdella käyttäjän ja tietokoneen käytön mukaan. Sulavalinjaisen muotoilunsa ja matalaprofiilisten, erittäin hiljaisten näppäintensä ansiosta tällä näppäimistöllä on huomattavasti miellyttävämpää kirjoittaa kuin kannettavien näppäimistöillä. Lisäksi sen tasainen osoittimen ohjaaminen toimii erinomaisesti useimmilla alustoilla. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Langaton kantama metriä : 10 m Langattoman yhteyden kantama vaihtelee käytön ja käyttöolosuhteiden mukaan. Näppäimistön paristojen kahden vuoden ja hiiren paristojen yhden vuoden käyttöikä takaa sen, logitech mk330 combo voit käyttää laitteita pitkään ilman paristojen vaihtoa.

Logitech Wireless Combo MK330 (EN)

MKyhdistelmä vastaa laatuvaatimuksia, joiden ansiosta Logitech tunnetaan johtavana hiirten ja näppäimistöjen valmistajana Logitech mk330 combo riippumattomiin Logitechin hiirten ja näppäimistöjen myyntitietoihin yksikköinäjotka on koottu tärkeimmiltä maailmanlaajuisilta markkinoilta, mukaan lukien Kanadasta, Kiinasta, Logitech mk330 combo, Saksasta, Indonesiasta, Koreasta, Venäjältä, Ruotsista, Taiwanista, Turkista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista heinäkuu — heinäkuu Ominaisuudet: Yhteispohjoismainen näppäinasettelu – näppäimistöstä löytyy å,ö,ä-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Toimitusaika 1 – 5 päivää. Löydä edullisimmat hinnat. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Jätä takuuvaatimus.

logitech mk330 combo

MK330 Wireless Keyboard and Mouse Combo

Nanovastaanotin Korkeus : 18,7 mm Leveys : 14,4 mm Syvyys : 6,6 mm Paino : 2,0 g. Pinterest Sähköposti. Lisäksi sen tasainen osoittimen ohjaus toimii erinomaisesti useimmilla alustoilla. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Voit käynnistää verkkoselaimen, käynnistää tai keskeyttää toiston ja säätää äänenvoimakkuutta suoraan näppäimistöstä. Viimeksi katsomasi jalosteet. Lisäksi nanovastaanotinta on helppo säilyttää hiiressä olevassa säilytyslokerossa.

booking helsinki hotelli

Logitech MK Wireless Combo langaton näppäimistö ja hiiri, hinta 31 €

Toimitusaika 8 päivää. Kiitos palautteestasi! Puhumattakaan siitä, että näppäimistö on roiskeenkestävä Testattu rajoitetuissa olosuhteissa enintään 60 ml nestettä. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Vain vähittäismyyntikanava. Käyttöönotto ei voisi olla helpompaa.

Logitechin langattoman näppäimistön ja hiiren yhdistelmä MK Portable

Logitech Options -ohjelmisto. Universal Serial Bus johdoton vastaanotin. Lisäksi nanovastaanotinta on helppo säilyttää hiiressä olevassa säilytyslokerossa. Logitech MK langaton desktop. Viimeksi katsomasi jalosteet. Arvostelu Näppäimistö Roiskeenkestävä design Testattu rajoitetuissa olosuhteissa enintään 60 ml nesteroiske.