Lounas Vaiha

Aikaa olla läsnä ja elää hetkessä, ihan ilman kursseja. Voin vieläkin päästä muistoissani siihen tunnelmaan kun availen lounas vaiha käärittyjä eväsleipiäni. Mikkelin kaupungilla oli avoin tarjouskilpailu virastotalon ravintolasta, ja Vaiha valittiin parhaalla idealla ja hakemuksella. Mainos: Suur-Savon Sähkö. Mikkelin Miksun video esittelee Mikkeliä kulttuurikaupunkina Tupakkalakiin muutoksia- tupakointikieltoja laajennettu Kaupunginvaltuuston päätöksiä

SENIORILOUNAS -15 % VAIHAN RAVINTOLOISSA ELÄKELÄISKORTILLA

Kiskot tuovat ja vievät monta unelmaa. Arkisin paikka on lähes pullollaan porukkaa. Sovellukset Näköislehti Tilaa. Mikkelin kaupungilla oli avoin tarjouskilpailu virastotalon ravintolasta ja Vaiha valittiin parhaalla idealla ja hakemuksella. Tarjoilemme aamuvarhaisesta alkuiltaan oman lounas vaiha tuoreita suolaisia ja makeita, aamiaista, paikallislounasta sekä sesonkimenuja.

lounas vaiha

Instagram Slider

Toiminnan laajentuminen vahvistaa Vaihan kilpailukykyä entisestään. Kaupungin virastotalo saa uuden ravintoloitsijan. Hyvinvointialueiden johtajapaikat kiinnostivat — Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen ja hallintojohtaja Ari Liikanen hakevat konsernipalvelujen toimialajohtajaksi Eilen Päivitetty eilen Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Vaikka yrityksen vuosi oli haasteellinen, sen toiminta on ollut vakaata. Odotamme Vaihan kanssa menestyksekästä yhteistyötä, kertoo Mikkelin kaupungin palvelujohtaja Linda Asikainen. Mainos: Suur-Savon Sähkö.

discmania frisbee

Lounas Vaiha Savo – VisitMikkeli

Uuden ravintolan myötä voimme myös työllistää lisää paikallisia ravintola-alan osaajia, kertoo Teemu Kaijanen. Vaiha haluaa tehdä uudesta ravintolasta keskeisen ja viihtyisän kohtaamispaikan lounas vaiha paikallisille kuin matkailijoillekin. Valikoima koostuu Vaihan artesaanileipomotuotteista ja paikallisten lounas vaiha leivonnaisista, ruokaisista leivistä sekä salaattiannoksista. Vesa Vuorela. Eezy Oyj. Uusi ravintola on olohuone, jonne voi tulla viihtymään ja nauttimaan tarjoilusta aamusta alkaen. Muistan istuneeni hikinorot selässä valuen Helsingin rautatieasemalla lippujonossa kun piti päästä lomalle mummolaan Jyväskylään.

Ravintola Vino – Ravintola Vino

Liikevaihto kasvoi 20 prosenttia vuonna ja meneillään oleva tilikausi tulee olemaan positiivinen. Vaiha voitti avoimen tarjouskilpailun Mikkelin kaupungin virastotalon ravintolasta. Hyvinvointialueiden johtajapaikat kiinnostivat — Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen ja hallintojohtaja Ari Liikanen hakevat konsernipalvelujen toimialajohtajaksi. Junat sentään ainakin toistaiseksi kulkevat kiskoilla ja konduktoorit käytävillä. Catering on kasvava osa-alue liiketoimintaamme. Uusi ravintola on olohuone, jonne voi tulla viihtymään ja nauttimaan tarjoilusta aamusta alkaen.