Lumea 9000 Philips

Ennakkopääsy kesän alennusmyyntiin! Näytä kaikki ominaisuudet Näytä vähemmän ominaisuuksia. Se on helppokäyttöinen ja tehokasitä ja sitä voi käyttä johdon kanssa tai ilman. Lue lisää Lumea 9000 philips Osta tuotteita reilulla alennuksella sitä vastaan, että jaat tuotekokemuksiasi ja kirjoitat rehellisiä tuotearvosteluja. Lue tuotearvostelua Lue tuotearvostelua. Esimerkiksi molempien säärten käsittely kestää vain 8,5 minuuttia. Lue lisää Buzz Kokeile tuotteita täysin ilmaiseksi ja jaa omia kokemuksiasi.

Philips 9000 Series BRI955/00 -IPL

User ratings 5 3 tuotearvostelua 4 5 tuotearvostelua 3 2 tuotearvostelua 2 1 tuotearvostelua 1 1 tuotearvostelua Click on the stars above to sort by rating. Yhteensä: Lisää koriin. Kerro, niin korjaamme asian. Buzz Lumea 9000 philips tuotteita täysin ilmaiseksi ja jaa omia kokemuksiasi. Muiden IPL-hoitojen tavoin Lumea-laitetta ei voi käyttää valkoisten, harmaiden, erittäin vaaleiden tai punaisten ihokarvojen käsittelyyn. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Toivomme, että olet tyytyväinen Philips-tuotteisiisi.

lumea 9000 philips

Tuotetiedot

Päivän tarjoukset. Object Linking and Embedding valmiina kesään! Soveltuu eri ihokarva- ja ihotyypeille Philips Lumea IPL -sarja tehoaa eri ihokarva- ja ihotyypeille. Katso kaikki tekniset tiedot Katso vähemmän teknisiä tietoja. Lumea IPL tehoaa tummanvaaleisiin, ruskeisiin ja mustiin ihokarvoihin sekä eri ihonsävyillä aina erittäin vaaleasta tummanruskeaan. Lumean SmartSkin-tunnistin tunnistaa ihonsävyn ja ilmaisee sinulle miellyttävimmän valoasetuksen.

iso öljykynttilä

Lumea IPL Series IPL-ihokarvanpoistolaite BRI/00 | Philips

Käyttöikkuna on suunniteltu siten, että ihokontakti on mahdollisimman suuri, eikä valoa pääse karkuun, jotta herkkienkin ihoalueiden käsittely on tehokasta ja hellävaraista. Soveltuu eri ihokarva- ja ihotyypeille Philips Lumea IPL -sarja tehoaa eri ihokarva- ja ihotyypeille. Kirjaudu lumea 9000 philips tästä. Liikkuminen ja ulkoilu. Philips Lumea IPL -sarja tehoaa eri ihokarva- ja ihotyypeille. Katso lisää kuvia ja videoita. Lumea IPL sopii hellävaraiseen, tehokkaaseen ja pitkäaikaiseen ihokarvojen poistoon koko vartalolta.

Philips BRI/00 Lumea Series IPL-valoepilaattori, hinta €

Intense Pulsed Light siirtää ihokarvan lepovaiheeseen lähettämällä lämmintä hellävaraista valoa. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. IPL-tekniikka Intense Pulsed Light lähettää valoimpulsseja ihokarvojen juureen, mikä joka katkaisee karvankasvun ja pitää karvatupet lepotilassa. Liikkuminen ja ulkoilu. Kun lisäosa liitetään laitteeseen, se mukauttaa ohjelman sopivaksi juuret sinun vartalollesi. Tuloksissa voi olla yksilöllistä vaihtelua. Käsittele nopeasti suuret kehon alueet, kuten sääret, käsivarret ja vatsa.