Lumene Beauty Serum Käyttö

Se sopii loistavasti yksinään käytettäväksi tai pohjustajana. Mulla on sävyseerumi, tuli Betteboxista. Tuubi olisi ihanteellinen. Tyhmiä kysymyksiä ei Object Linking and Embedding olemassa – Ota rohkeasti yhteyttä! Luulin tätä Lumenen uutta sävyvoidetta rasvaiseksi. Kommentoi ».

Keijuiho: Lumene Invisible Illumination

Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Etusivu Lumene. Talvihangilla hiihtäjät saattavat polttaa nenänsä, joten ei turha se suojakerroin. Hyvinä ihopäivinä tää menee kyllä ihan meikkivoiteesta ja huonoina. Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä Meikkitrendit – mitä tuleman pitää?

lumene beauty serum käyttö

Monsteri on…

Lasinen putki kierrätetään lasinkeräyksessä, pipetin kaulus muovinpakkauskeräyksessä ja kumiosa energiajakeessa tai sekajätteessä. Plussaa tosiaan kivasta ulkonäöstä! INCI-listan mukaan sävyvoiteessa on koivunmahlaakin. Kosteuttava ja iholle sulautuva koostumus saa ihon hehkumaan kauniisti. Sävylliset päivävoiteet jäävät tosi usein pyörimään nenän päällä.

macbook pro chip m1

Keijuiho: Lumene Invisible Illumination – Karkkipäivä |

Ainesosat Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Wetbrush-hiusharja muutti elämäni takkujen selvittelyssä. Instant Glow Nestemäinen meikinpohjustaja SK Mä olen myös ihastunut tähän! Lumenen seerumi meikkivoide toimii meikkipuuterin kanssa. On pumpputuubissa ja aivan ihana. Annostele pipetistä muutama pisara kämmenellesi.

Instant Glow Sävyseerumi | |

Jotenkin mulla syö näitten kevyitten meikkien ideaa, että täytyy vielä alle lotrata aineita. Itse olen käyttänyt pelkästään tätä seerumia ja se on hyvinä ihopäivinä riittänyt. Tuotetta voi käyttää siis tavallisena meikkivoiteena, mutta myös seerumina ennen meikkivoidetta. Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Uusi CC-voide oli ihan susipaska.