Lumene Hydra Care

Kehitetty yhteistyössä Astma- iho- ja allergialiiton kanssa. Kirjaudu sisään. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Mitä mieltä olet?

Lumene Arktis Arctic Hydra Care Rich Day Cream 50ml

Vahvistaa ihon suojamuuria ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Locally ProducedVegan Formula. Tutustu lisää: Yövoiteet. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein. Muut ovat ostaneet myös näitä. Koostumus, jossa yhdistyvät kaura- mustikka- ja rypsiöljy sekä kosteutta sitova Beta-yhdiste, auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon antaen intensiivisen ja pitkäkestoisen lumene hydra care.

lumene hydra care

Mitä mieltä olet?

Näytä kaikki Lumene jalosteet. Kehitetty yhteistyössä Astma-, iho- ja allergialiiton kanssa. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Käytä yhdessä Arktis Päivävoiteen kanssa saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Kirjaudu sisään.

canon eos100d

[ARKTIS] ARCTIC HYDRA CARE | LUMENE

Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Näitä ostetaan nyt:. Inspiroidu – seuraa meitä. Etsi brändien, tuotteiden ja myymälöiden joukosta. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla!

Tehokosteuttava & rauhoittava päivävoide

Kysy tuotteesta. Lähellä minua. Tykkää 0. Samalla se luo suojan lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vastaan. Muut ovat ostaneet myös näitä. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein. Koostumus, jossa yhdistyvät kaura-, mustikka- ja rypsiöljy sekä kosteutta sitova Beta-yhdiste, auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon antaen intensiivisen ja pitkäkestoisen kosteutuksen.