Luomuherne Siemen

Toimintamme on sopimustuottajiemme tuottaman siemenviljan ja nurmikasvisiementen pakkaus ja myynti. Karitan ja Ingridin valkuaisprosentti on keskimääräinen, Rokan valkuaispitoisuus on vähän korkeampi. Helmi on erittäin aikainen ja sa. Kallioharjun tila, Torila Luomuherne siemen ja Mika Orimattila. Kysy tarjous! Alkuperä ja lajikeoikeudet.

Karita, Rokka ja Ingrid herneet

Astronaute on hyvä vaihtoehto sekä tavanomaiseen että luomutuotantoon valkuaisen tuottamiseen. Herne tarvitsee viljan fosfori- ja kaliumlannoituksen mutta typpilannoitukseksi riittää kylvön yhteydessä 20 — 30 kg typpeä hehtaarille. Toimintamme on sopimustuottajiemme tuottaman siemenviljan ja nurmikasvisiementen pakkaus ja myynti. Kysy seoksia myös suursäkissä! Rikkakasvien torjunnasta luomuherne siemen huolehdittava.

luomuherne siemen

Ominaisuudet

Santtu BOR -nurminata. Lisää tarjouspyyntöön Astronaute Hehtaaria. Luomutuotannossa on käytettävä luonnonmukaisesti tuotettuja siemeniä aina, kun niitä on saatavissa. Oletko kiinnostunut siemenviljelystä? Louhi BOR.

electrolux astianpesukone esf5533low

Herne puitava | Naturcom

Ingrid on tuotu markkinoille rehuhernekäyttöön. Vertti BOR -ohra Aikainen ja laadukas monitahoinen. Satoisan Astronauten valkuaispitoisuus on korkein keltasiemenisistä lajikkeista. Louhi BOR -härkäpapu Erittäin satoisa. Täältä löydät Peltosiemen-pakkaamoiden luomusiemenet. Siemen Syysviljat ja Rypsit 4 Uutuudet 10 Viljansiemenet ja puitavat herneet 20 Nurmiseokset 17 Syväjuuriset viljelykasvit 17 Pihanurmi- riista- ja kesantoseokset 12 Luomuherne siemen nurmisiemenet ja rehukasvit 17 Monivuotiset nurmisiemenet 26 Apilat 19 Rypsi 2.

Astronaute herneen siemen | Tilasiemen

Viljansiemenet Viljansiemenet. Arvika -vihantaherne. Herne tarvitsee viljan fosfori- ja kaliumlannoituksen mutta typpilannoitukseksi riittää kylvön yhteydessä 20 — 30 kg typpeä hehtaarille. Junttilan Tila Oy info at junttilantila. Cras id dui lectus.