Luonnontieteellinen Museo Helsinki Aukioloajat

Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään. Ne ovat Muutosta ilmassa -näyttelyn vetonauloja. Kerro kokemuksesi paikasta. Kasvitieteelliset puutarhat. Lintuatlas on pesimälinnuston selvitys. Museon ala-aulassa seisova poikkeuksellisen kookas afrikannorsu Elmeri on sävähdyttävä ilmestys. Se valmistui nousi poikakouluksi vuonna

Luonnontieteellinen museo

Venäläisajan uusbarokkia edustava tunnelmallinen museo löytyy Helsingin ydinkeskustasta Kampin kulmilta. Rakennus suunniteltiin alun perin uudenaikaiseksi, venäläiseksi poikakouluksi. Ryhmät voivat maksaa pääsymaksut myös laskulla. Villamammutit elivät pohjoisella pallonpuoliskolla viimeisen jääkauden aikana. Toisessa kerroksessa on esillä maailman luonto.

luonnontieteellinen museo helsinki aukioloajat

Museon näyttelyt

Suomen itsenäistymisen jälkeen kimnaasirakennus palveli ensin Helsingin jääkäriprikaatia ja armeijan esikuntaa ennen kuin tarjosi tilat Suomen ensimmäiselle kadettikoululle. Avoin taiteilijahaku käynnissä! Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Se palasi Etelämantereelta helmikuussa Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? Viimeinen alkamispäivä.

innova kiekot

LUONNONTIETEELLINEN MUSEO – Museo-opas

Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus. Museokortti itselle tai lahjaksi! Uskaltaako lasten kanssa mennä museoon? Muut kohteet lapsille ja perheille Helsingissä. Luonnontieteellisessä museossa pienet museovieraat on huomioitu hyvin.

Luonnontieteellinen museo – Pienten Helsinki

Kerro tapahtumastasi mahdollisimman kuvaavasti. Avoin taiteilijahaku käynnissä! Voit lisätä päiviä yksitellen valitsemalla vain alkamispäivän ja kellonajan. Luonnontieteellinen museo on kuin piilotettu helmi keskellä Helsinkiä. Muut kohteet lapsille ja perheille Helsingissä.