Lv Saippua Ph

Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Lisää kategoriasta Verkkokauppa. Hellävarainen, herkälle iholle kehitetty palasaippua sopii käsien ja ihon toistuvaan pesuun — koko perheelle. Sisältää aitoa saippuaa. Asia korjaantuu pian, kun pullo saa seuraavaksi kylkeensä etiketin ja eränumeron. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Luonnollista puhtautta

Kun lava on täynnä, varastotyöntekijä Matti Kinnunen käärii sen suojakelmuun ja nostaa trukilla korkeille hyllyille odottamaan. Saatavuus Alle 50 tuotetta. Tuotetiedot LV Biohajoava lv saippua ph sopii koko vartalon useinkin toistuvaan pesuun. Laboratoriopäällikkö Sari Timonen kauhaisee tottuneesti annoksen saippuaa pieneen dekkaan ja tutkii sen pH-arvoja. Palasaippuan kääreen voit kierrättää sekajätteen mukana.

lv saippua ph

Herkän ihon ystävä

Aurinkotuotteet Iho. Oma tili Kirjaudu tai rekisteröidy. Tuotteella on Allergia- ja astmaliiton tunnus, jonka takia se sopii hyvin herkkäihoisille, allergisille ja atoopikoille. Iho Kasvot. Tässä vaiheessa ulkopuolinen ei välttämättä arvaa, mitä valkoinen pullo sisältää. Yrityksestä Yrityksestä Sopimusasiakkuus Yhteystiedot. Ota JavaScript käyttöön selaimessasi jos haluat käyttää sivuston toiminnallisuutta.

6tb purple

Luonnollista puhtautta | Yhteishyvä

Täydentävät jalosteet. Iho Kasvot. Ostoskori on tyhjä. Iholle ja ympäristölle hellävarainen tuote on hyvä valinta esimerkiksi kesämökille. Ostaaksesi tuotteita sinun tulee ensin kirjautua sisään.

LV Palasaippua – LV

Palm Acid. Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Normaaliannos nestesaippuaa valmistuu nimittäin 10 litran säiliössä. LV Biohajoava nestesaippua ml. Oma tili Kirjaudu tai rekisteröidy. Myöhemmin palasaippuan rinnalle kehitettiin annosteltava nestesaippua.