Macbook Air 2020 Apple

Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Päivän tarjoukset. Tuote on loppunut myymälöistä. Jopa 3,5 kertaa nopeampi prosessori ja pitkäkestoinen akku. M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille: sen uskomaton suoritus­kyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energia­tehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle. SSD-tallennus­tila tarkoittaa sitä tilaa, joka MacBook Airissa on dokumenteillesi, kuvillesi, musiikillesi, videoillesi ja muille tiedostoillesi. Yksi tilaus yhdelle Perhejako-ryhmälle.

MacBook Air

Ostamassa yritykselle? Yksityisille Yrityksille Wholesale. Kuvan­muokkaus­työkalujen ja äänifilttereiden automaattisista valinta­työkaluista voi esimerkiksi tehdä entistä täsmällisempiä ja tarkempia. Teksti on terävää ja selkeää. M1-siru Applen M1-järjestelmäsiru SoC sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria.

macbook air 2020 apple

Lisä­varusteet

Ilmainen toimitus. Värit eloisammat kuin koskaan. M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Teksti on terävää ja selkeää. Aina ilmainen palautus. Turvallinen ja helppokäyttöinen Touch ID -sormenjälkitunnistus avaa tietokoneen ja lukitut tiedostot hetkessä pelkällä hipaisulla.

i5 7400 3ghz

MacBook Air – Apple (FI)

Uusitussa rungossa on äänetön, tuulettimeton struktuuri joka takaa miellyttävän käyttökokemuksen. Huipputyylikäs kannettava kulkee helposti mukana. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Palautetta sivustosta. Macbook air 2020 apple, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Jos näyttö mitataan suora­kaiteena, sen lävistäjä on 13,6 tuumaa näyttö­alueen koko on pienempi.

Apple MacBook Air () M1 | Elisa Yrityksille

M1-sirun kuva­prosessori auttaa sinua esiintymään aina eduksesi FaceTime-puheluissa ja videoneuvotteluissa. Oli kyse miten vaativasta tehtävästä tahansa, MacBook Air tekee sen äänettömästi. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvan, ostaa apin tai käyttää esimerkiksi suojattuja dokument­teja tai järjestelmäasetuksia. Yleiskatsaus Vertaile. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Tekniset tiedot. Muista myös hyödylliset lisätarvikkeet.