Macbook Pro 13 Case Leather

Koska myyjä ei voi vaikuttaa tuotteen lopullisiin käyttöolosuhteisiin, kuljetukseen, varastointiin, käsittelyyn tms. Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Apple-laitteiden kuoret ja suojaus Puhelimet, tietokoneet ja kuulokkeet ovat tärkeitä työkaluja arjessamme, joten niistä kannattaa pitää hyvää huolta. Tutustu tarkemmin toimitustapoihin täällä. Hyväksy vielä toimitus- palautus- ja peruutusehdot rastittamalla valintaruutu. Yksityishenkilöiden maksutapa on Paytrail-maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa verkkopankin kautta, luottokorteilla, mobiilimaksuilla tai lasku- ja osamaksuvaihtoehdoilla.

Soyan Apple Macbook Leather Pouch Case 13″

Tuotteet sijaitsevat siis fyysisesti eri myymälöissä. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Kun taskustasi löytyy puhdistusliina, voit puhdistaa näytön nopeasti ja vaivattomasti likaamatta esimerkiksi vaatteitasi. Categories Brands. Find accessories for your device Enter phone, tablet or wearable. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. We use cookies.

macbook pro 13 case leather

The intersection of tradition and technology

Updating shopping cart, please wait Made by Apple, this sleeve is crafted from high-quality European leather. Yrityksillä ei Object Linking and Embedding vaihtaminen- eikä palautusoikeutta ellei siitä OLE erikseen sovittu kirjallisesti. Toimiston vaihtuessa suojaat läppäriäsi matkan ajan parhaiten Macbook-mallillesi sopivan kokoisella MacBook kannettavan suojalla tai tyylikkään näköisellä suojataskulla , joka parhaimmillaan sopii omaan tyyliisi. ETA 9. Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo.

flamingo sviitti

Kuoret ja suojaus | Apple lisävarusteet | Tector

Slim and lightweight design The Broonel Contour case, has been designed to add minimal bulk when protecting your MacBook Pro 13 with USB-C and keeping it macbook pro 13 case leather just as good as when it came out of the box. ETA 9. Apple-suojakuoret tarjoavat hauskan tavan tehdä laitteista persoonallisemman näköisiä, samalla niiden turvallisuudesta huolehtien. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan, ellei toisin Object Linking and Embedding mainittu. Toimitustapojen arvioidut kuljetusajat lasketaan siitä, kun kuljetusyhtiö on vastaanottanut tuotteet. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä asiakkaaseen tarkemmalla arviolla.

Broonel MacBook Pro 13 USB-C Genuine Leather Case – Black

Nämä eivät vielä sido sinua mihinkään eivätkä varaa tuotteita sinulle. Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Hinta 19 3. Lisävarusteet Olet täällä: Etusivu » Lisävarusteet » Kuoret ja suojaus. Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot. Onko sinulla jo tili tai haluat rekisteröityä? Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.