Macbook Pro 16 2021 M1

Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Jopa 11x nopeampi koneoppiminen 3. Nopeammat näytön­ohjaimen kiihdyttämät filtterit ja toiminnot Tector ei OLE vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä.

Apple MacBook Pro 16” M1 Max 1 Tt -kannettava, tähtiharmaa (MK1A3)

Nauti yhteydenpidosta kirkkaalla ja terävällä kuvalla ja äänellä. MacBook Pro on valmistettu ilman lukuisia haitallisia aineita, ja kaikki pakkaustemme ensiöpuukuitu tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä. Tectorin verkkokauppa on avoin yksityishenkilöille Suomessa. Miksi tilaisit Telialta? Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella Object Linking and Embedding palauttaminen- tai vaihto-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta. M1 Pro ja M1 Max päästävät pro-appien tehot valloilleen.

macbook pro 16 2021 m1

Tuote-esittelyjärjestelmä

Katso kaikki MacBook -kannettavat. Elisa Viihde. Muut yrityspalvelut. Päivitetty Kuuden kaiuttimen tilaäänijärjestelmä MacBook Pro:n kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä tärinän vaimentavilla bassokaiuttimilla saavat aikaan tilan täyttävän äänen.

duplo fire truck 4977

Apple MacBook Pro 16” M1 Pro () 1 Tt Tähtiharmaa | Telia

Kaikkien aiko­jen parhaassa kannettavan näytössä on äärimmilleen viety sävyala ja kontrasti­suhde. Silmää hivelevä XDR. Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Apple MacBook Pro 16 M1 Max tuo eteesi huipputehokkaan laitteen ennennäkemättömillä ominaisuuksilla. Voit nauttia ainutlaatuisesta, kolmi­ulotteisesta ääni­maisemastajoka täyttää koko huoneen.

Apple MacBook Pro 16 () M1 Pro | Elisa Yrityksille

Näytä kaikki. Jopa miljardi eri väriä – Liquid Retina XDR -näyttö on paras, joka kannettavassa on tähän asti nähty. Kunnian­himoisimmatkin projektit sujuvat vaivatta. Magic Keyboard -näppäimistö uusine oikoteineen on ammattilaisten laatua ja sisältää ensimmäistä kertaa täysikokoisen toimintonäppäinrivin. Yksi ja sama näppäimistö ja hiiri tai ohjauslevy toimivat nyt saumattomasti Macisi ja iPadisi välillä Universal Controlin Beta ansiosta. Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus. MacBook Pron kuuden kaiuttimen järjestelmä ja edistykselliset algoritmit tukevat tilaääntä, kun musiikkia tai videota toistetaan Dolby Atmosilla.