Macbook Retina 15 2012

Kaupat kasvotusten Tampereella tai voin noutaa lähialueilta Katso lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidemme ja prosessiemme aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Lue lisää. MacBook Pro Retina 13 Mid Minulla on vanha kone: Macbook Pro Retina Mid

MacBook Pro

Akun kesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Asiakkaan on mahdollista saada sähköpostitse kuitti ostoksesta antamalla sähköpostiosoite ennen maksun vahvistamista. Macbook pro retina Käytetty lähinnä vain opiskelun tukena. Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Lähinnä ollut pöytäkäytössä, ei reissattu. Näytössä suljettuna näkyy näppäimistön jälkiä.

macbook retina 15 2012

Suositut haut

Macbook Pro 15 Mid Hinta 11 – 50 79 – 8 – Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Kaupat kasvotusten Tampereella tai voin noutaa lähialueilta Langattomaan netti-yhteyteen tarvitaan tukiasema tai muu langaton yhteyspiste ja Internet-yhteys; saattaa olla maksullinen. Akku myös hyvässä kunnossa, kuten kuva osoittaa.

amazon puma smash v2

SSD-levyt MacBook Pro Retina / Early – Mac-Areena

Lisätiedot Toimiva kone suoraan kovasta käytöstä. Kaupat kasvotusten Tampereella tai voin noutaa lähialueilta MacBook Pro Retina 15 2. Kuin uusi Myyty. Tekniset tiedot. Lataa kauppakirjapohja. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus.

Macbook Pro Retina 15 mid –

Lisää ostoskoriin. Intel Quad-Core i7 2. Jos otat koneen GB ssd:llä, niin voin myydä euroa halvemmalla. Mielellään nouto, mutta extraa vastaan sovittaessa onnistuu kuljetus lähialueillekin. Käytetty lähinnä vain opiskelun tukena.