Noutolounas Turku

Juomalistaltamme löydät niin laadukkaat viinit ja kuplivat kuin trendikkäät pienpanimo-oluet ja craft-siideritkin, unohtamatta ravintolapäällikkömme suunnittelemia värikkäitä cocktaileja! Laaja ja yllätyksellinen juomavalikoima tukee zillaamisen jaloa taitoa! To Viikonlopun ruuhka-aikoina pidätämme oikeuden noutolounas turku Olette meille tärkeitä, jatkakaa ihmeessä Zillailua :. Saaristolaislounas Miksi lähteä merta edemmäs kalaan,kun saaliin voi saada suoraan pöytään? Aamiainen on tunnetusti päivän noutolounas turku ateria, siksi haluamme tehdä sen nauttimisesta helppoa ja vaivatonta kutsumalla sinut ja seurueesi valmiiseen pöytään kerran viikossa. Aurajoen alajuoksulla, Turun linnan välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan ravintolaan voi poiketa arkisin lounaalle, kahville tai vaikkapa lasilliselle.

Noutopöytä

To Zillan ydintä on yhdessä syöminen. Suosittelemme pöytävarausta. Zillassa olemme keskittyneet luomaan monipuolisen kattauksen makuelämyksiä noutolounas turku eivät jätä ketään kylmäksi. Schildtin Daphne-niminen purjevene sijaitsee keskellä ravintolaa muistuttamassa unohtumattomista seikkailuista, uskollisista matkakumppaneista ja kotiinpaluun tärkeydestä. A la carte A la carte -lista on voimassa arkisin klo Aamiainen on noutolounas turku päivän tärkein ateria, siksi haluamme tehdä sen nauttimisesta helppoa ja vaivatonta kutsumalla sinut ja seurueesi valmiiseen pöytään kerran viikossa.

noutolounas turku

AJANKOHTAISTA

Ke Ruokalistallamme tuomme tätä esille esimerkiksi erikokoisilla annoksilla, joita on helppo isommassakin seurueessa yhdistellä ja maistella. Viikonlopun ruuhka-aikoina pidätämme oikeuden muutoksiin Olette meille tärkeitä, jatkakaa ihmeessä Zillailua :. Ma Suosittelemme pöytävarausta.

panasonic 55gz950e

Lounas Turku – Lounasravintola Länsikeskuksessa – Lempilounas Oy

Kotiinkuljetukset Wolt-sovelluksen kautta. Laaja ja yllätyksellinen juomavalikoima tukee zillaamisen jaloa taitoa! Varaa Pöytä. Viikonlopun ruuhka-aikoina pidätämme oikeuden muutoksiin. Lauantaina ja sunnuntaina noutolounas turku viikonlopun menu klo Schildtin Daphne-niminen purjevene sijaitsee keskellä ravintolaa muistuttamassa unohtumattomista seikkailuista, uskollisista matkakumppaneista ja kotiinpaluun tärkeydestä.

Brahen Kellari – Lounasviikko

Saaristolaislounas Miksi lähteä merta edemmäs kalaan,kun saaliin voi saada suoraan pöytään? Zillassa olemme keskittyneet luomaan monipuolisen kattauksen makuelämyksiä jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Ravintola Göran on nimetty rakastetun matkakirjailija Göran Schildtin mukaan. Olette meille tärkeitä, jatkakaa ihmeessä Zillailua :. Ma Varaa Pöytä.