Parhaat Edulliset Kuulokkeet

Kotelosta saamiset 8 tuntia lisäaikaa ei myöskään pidä ihan paikkaansa. On-ear -kuulokkeissa on kuitenkin myös hyviä puolia. Sinun on säädettävä parhaat edulliset kuulokkeet ääni itse. Valittavissa on myös valmiita kuuntelutiloja, mikä tuo mukavan lisäulottuvuuden kuulokkeisiin. Jos siis tätä ominaisuutta arvostaa, on näistä kuulokkeista varmasti helppo pitää.

Parhaat kuulokkeet 2022: kuuntelimme vuoden vakuuttavimmat vaihtoehdot

Sisäänrakennetulla DA-muuntimella varustettu vahvistin on paras vaihtoehto. Itse vastamelunpoisto ei OLE markkinoiden parasta luokkaa, mutta se hoitaa tehtävänsä. Kokeile sitä ennen ostamista. Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä parhaat edulliset kuulokkeet ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki? Bosen toinen yritys täysin langattomien kuulokkeiden saralla on merkittävä loikka parempaan yhtiön aiemmista SoundSport Free -kuulokkeista. Hyvin tehdyt kuulokkeet kuulostavat paremmilta kuin monet alle 20 dollarin mallit. Hifiman Sundara on luokkansa paras hifiostos.

parhaat edulliset kuulokkeet

Hyvää vastamelua saa nyt halvalla

Kuulokesovelluksen kautta Crushereiden taustamelunpoiston sekä kuuntelukokemuksen voi säätää itselle sopivaksi nopealla testillä, mikä mittaa käyttäjän kuulemia taajuuksia. Asetuksia on helppo vaihtaa puhelinsovelluksen avulla. Sony vastaa tällä hetkellä pitkälti vastamelutoiminnolla varustettujen täysin langattomien nappikuulokkeiden markkinoista. SoundMagic E11BT on äärimmäisen kyvykäs langallinen nappikuuloke, joka ei myöskään maksa paljoa. Voimakkaat värit ja urheilullinen muotoilu auttavat luomaan harjoittelutunnelman. Tyynyjä tulee vain kolme paria, joista kaksi on selvästi liian pieniä omiin korviini.

raskaan kaluston mitat ja massat

Vuoden parhaat kuulokkeet: 8 parasta

Sony WHXM4 tarjoaa erinomaisen vastamelutoiminnon ja yllättävän laadukkaan äänen, joka on pakattu höyhenenkevyeen ja mukavaan muotoiluun. Mutta kun pituus on vähintään metri, kaapeli vastustaa venymistä huomattavasti. Nämä kuulokkeet on ohjelmoitu matalataajuisella tilalla, joka korostaa matalia taajuuksia, vaikka oletusääni onkin itsessään hyvä. Taajuusvaste: 20 – 20 Hz. Äänenlaatu on silti fantastinen, parhaat edulliset kuulokkeet lisäksi kuulokkeet näyttävät tyylikkäiltä. Hyvät kannettavat vahvistimet maksavat yleensä noin satasen, kun taas kiinteästi sijoitettavat mallit kustantavat euroa tai enemmänkin.

One moment, please

Lue arvostelu: NuraLoop. Kolmannen sijan halpojen kuulokkeiden TOPissa on yksi edullisimmista malleista – ehkä paras ääni langallisten kuulokkeiden joukossa alle 25 dollaria. Taajuusvaste: 20 – 40 Hz. Xiaomi Mi Pro 2 sopii mukavasti korvaan. Momentum Wireless -kuulokkeet tuntuvat todella laadukkaalta ja tuottavat todella laadukkaan kuuntelukokemuksen. On-ear -kuulokkeet eivät kuitenkaan eristä ulkopuolista melua yhtä tehokkaasti kuin over-ear -kuulokkeet ja nappikuulokkeet, joten parasta äänieristystä kaipaavien kannattaa valita mieluummin jompikumpi jälkimmäisistä kategorioista. Mikrofoni on hyvin matala.